Kantoorruimte - Wnkatuur
BOUWKUNDIG TEKENEN

DAGCENTRUM SENIOREN

DAGCENTRUM

Opdracht startte met 1 grote ruimte met keuken in een nieuwbouwcomplex.

De vraag luidde hier:
"Meer ruimte om de senioren een keuze te geven waar ze zitten, afzonderlijk van de andere. verschillende activiteiten een plek geven (zoals beweging, knutselen), mogelijkheid tot restaurant gevoel, mogelijkheid tot senior in een bed te kunnen plaatsen, gezellig – huiselijke sfeer creëren”

We creëerden op het verdiep een turn- of snoozelruimte en zithoek toegankelijk met een rolstoellift en luie gemakkelijk beloopbare trap. Op het gelijkvloers maakten we een centraal punt voor koffie en opbergruimte voor heflift met restaurant – rustig salon – knutselhoek en boven turn of snoozelruimte.

JAAR

2018

CATEGORIE

BOUWKUNDIG TEKENEN

INTERIEURARCHITECT

Wenke Van De Cruys

DEEL PROJECT
Kantoorruimte - Wnkatuur Kantoorruimte - Wnkatuur Kantoorruimte - Wnkatuur Kantoorruimte - Wnkatuur Kantoorruimte - Wnkatuur Kantoorruimte - Wnkatuur Kantoorruimte - Wnkatuur Kantoorruimte - Wnkatuur Kantoorruimte - Wnkatuur Kantoorruimte - Wnkatuur
  • JAAR : 2018
  • LOCATIE :
  • CATEGORIE : BOUWKUNDIG TEKENEN
  • INTERIEURARCHITECT : Wenke Van De Cruys
  • VISUALISATIE :