INTERIEUR

KINDERPARADIJS

ZOLDER

Opdracht startte met een niet-afgewerkte zolder en een afgewerkte gelijkvloers met grote vide in salon.

De vraag luidde hier:
"Zolder afwerken tot plaats voor kinderen om te vertoeven en logeerruimte en op gelijkvloers en verdieping iets te doen met de vide die nu het aangename weg neemt van het knusse zetelzitten.‚ÄĚ

We kozen voor een net te spannen in de vide die toegankelijk is via de kastenwand en de verdieping waarbij kinderen (en ouders) gezellig konden vertoeven. De zolder werd een heus kinderparadijs met verschillende activiteiten en toch voldoende plaats om in de winter rond te crossen met loopfiets.
Kinderen kunnen zich uitleven met de klimmuur, schommel, leeston met eigen bibliotheek, podium met verkleedhoek en de activity tafel waar concentratie voor nodig is.

JAAR

2019

CATEGORIE

INTERIEUR

INTERIEURARCHITECT

Wenke Van De Cruys

VISUALISATIE

Wenke Van De Cruys

DEEL PROJECT
  • JAAR : 2019
  • LOCATIE :
  • CATEGORIE : INTERIEUR
  • INTERIEURARCHITECT : Wenke Van De Cruys
  • VISUALISATIE : Wenke Van De Cruys