Renovatiecoördinator

Als renovatiecoördinator haal ik graag het beste uit je woning. Op basis van jullie visie start ik met een renovatieplan.

Persoonlijk

Naast interieurarchitectuur helpen wij jullie ook graag verder bij jullie renovaties. Als renovatiecoördinator komen wij ter plekke kijken en luisteren naar jullie visie op jullie vernieuwde woning en wat jullie graag zouden verwezenlijkt zien binnen jullie budget.

“Wenke heeft van begin tot einde rekening gehouden met ons idee van hoe we graag als gezin onze woning zouden benutten.”

Van in het begin heb ik steeds interesse gehad in de techniek en constructie van een woning en hoe dit op elkaar inspeelt. Vocht en barsten zijn bijvoorbeeld de meest voorkomende problemen in woningen die je als renovatiecoördinator tegenkomt.

Werkwijze

De manier hoe ik als renovatiecoördinator te werk ga start van binnen in het huis. Ik bekijk wat er allemaal geoptimaliseerd kan worden zonder dat er grote structurele aanpassingen moeten gebeuren aan de bouwstructuur. Bijvoorbeeld met lichtinval kan er al veel meer ruimte gecreëerd worden van binnenin de woning. Door bepaalde ruimtes anders in te delen, krijg je al een heel andere indruk.

Jouw woning, jouw verhaal

Eerst en vooral ga ik naar jullie verhaal als gezin luisteren. Wat willen jullie met de renovatie bereiken? Wat zijn volgens jullie de pijnpunten van jullie woning? Hoe zou je zelf bepaalde dingen aanpakken? Hierbij is het belangrijk om in de functionaliteiten die bepaalde ruimtes moeten hebben in het achterhoofd te houden. Ook zonder structurele veranderingen kan je het beste uit je woning halen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Hebben jullie plannen om binnenkort aan een renovatie van jullie woning te starten? En had je graag een renovatiecoördinator onder de arm genomen? Neem dan zeker contact op met me, dan bekijken we samen wat jullie opties zijn en wat er mogelijk is voor jullie woning.